LCHF Knäckebröd
Vad behöver du:
1 dl mandelmjöl
1 dl krossade linfrön
1 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
2 msk smält smör
½ dl vatten
½ tsk salt
Hur gör du:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda mandelmjöl, linfrö och sesamfrön, och blanda sedan ned resten av ingredienserna.
Bred ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Tryck ut med blöta händer eller baksidan på en matsked som är doppad i vatten.
Grädda i 20 minuter och stäng sedan av ugnen och låt brödet stå i ytterligare 30 minuter.
Bryt det sedan i bitar och servera med smör och pålägg!
Jag hittade detta recept på matklubben.se
1 dl mandelmjöl
1 dl krossade linfrön
1 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
2 msk smält smör
½ dl vatten
½ tsk salt
Hur gör du:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda mandelmjöl, linfrö och sesamfrön, och blanda sedan ned resten av ingredienserna.
Bred ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Tryck ut med blöta händer eller baksidan på en matsked som är doppad i vatten.
Grädda i 20 minuter och stäng sedan av ugnen och låt brödet stå i ytterligare 30 minuter.
Bryt det sedan i bitar och servera med smör och pålägg!
Jag hittade detta recept på matklubben.se
Och jag som är en sann knäckebröds älskare. Var såklart skeptiskt till detta. Första brödet var sådär. Men dagen efter jag åt det, kände jag bara. Åååå. Det är faktiskt otroligt gott. Med bregott och pepparsalami på. Mumma!
Kommentarer
Trackback